Praktische informatie Burgers' Zoo

Wat kan ik vinden op deze pagina?

Deze fantastische dierentuin bevindt zich in hartje Arnhem en is elke dag van het jaar geopend. Burgers' Zoo is verspreid over zo'n 45 hectare grond en huisvest meer dan honderd diersoorten. Om jouw bezoek aan deze dierenparadijs onvergetelijk te maken zorgen wij voor alle praktische informatie die je nodig hebt. Van openingstijden tot de tarieven en parkeermogelijkheden. Deze pagina is nog in ontwikkeling en zal maandelijks worden ge-update met belangrijke informatie omtrent Burgers' Zoo.

Hoge korting op Burgers Zoo

Prijzen en speciale tarieven Burgers' Zoo

Kinderen vanaf 0 tot en met 3 jaar komen gratis binnen bij de dierentuin in Arnhem. Voor kinderen tót de leeftijd van 10 jaar geldt een speciaal tarief van 19 euro. Heb je koters ouder dan 10 jaar dan betaal je voor hen 21 euro om binnen te komen. Wist je dat het online aanschaffen van tickets een korting veroorzaakt van 1,50 euro per ticket? Maak hier dus meteen gebruik van op de officiele pagina van Burgers' Zoo.

Hoge korting op Burgers Zoo

Parkeren bij Burgers' Zoo

De rit naar Burgers' Zoo is mogelijk een vrij lange zit voor de kinderen. Des te prettiger is het dat je auto vlakbij het dierenpark kwijt kunt tegen een relatief zacht prijsje. Voor slechts 5 euro parkeer je de auto pal naast de dierentuin op een veilige en toegankelijke plek. Je kunt een speciale munt kopen bij de kassa die benodigd is voor de parkeergelegenheid. Kom je op tijd, dan garandeer je jezelf de beste plek vlakbij de ingang.

Route en openingstijden Burgers Zoo

Er wordt qua openingstijden bij Burgers Zoo onderscheid gemaakt tussen de wintertijd en de zomertijd! De wintertijd geldt van 30 oktober t/m 25 maart, dan is Burgers' Zoo geopend van 9 uur tot 17 uur. In de zomertijd is de dierentuin een uur langer geopend van 9 uur tot 18 uur. Over het algemeen zijn alle dieren tot een uur vlak voor de sluitingstijd te zien in hun (buiten)verblijven. Burgers' Zoo is alle dagen van het jaar geopend, dus ook op de feestdagen! Er gelden dan géén speciale openingstijden op feestdagen.

Het gemakkelijkste navigeer je naar Cattepoelseweg om aldaar de borden naar Burgers' Zoo te volgen. De cattepoelseweg is een afsplitsing van de N803 nabij de A12.

Restaurant en Horeca dierentuin Burgers Zoo

Er zijn in Burgers' Zoo diverse restaurants of horecagelegenheden te vinden. Ze worden vergezeld met gratis Wifi en mooie terrasjes. De hamburgers zijn er 100% biologische en wordt voor verantwoorde producten gekozen bij het bereiden van de maaltijden. Het park restaurant is doorgaans geopend vanaf 9 uur 's ochtends tot 18:00 s'avonds. In sommige restaurants wordt er indien gewenst glutenvrije maaltijden geserveerd.

Korting op Burgers Zoo' tickets met aanbiedingen en dagacties

Wil je zo snel mogelijk profiteren van hoge aanbiedingen of handige dagacties op tickets met korting voor dierentuin Burgers Zoo. Maak gebruik van onze acties en maak gebruik van korting die kan oplopen tot tientallen euro's die je weer op andere manieren kunt uitgeven. Bovendien bespaar je tijd en geld door online tickets te kopen voor dierenpark Burgers Zoo'. Wij hebben een tabel samengesteld met de hoogste korting naar deze dierenpaleis. Gun jezelf en je familie een onvergetelijke dag!